Wednesday, 27 May 2015

YES - Langkah Menuju Hidup Sihat

YES : Young Entrepreneur System.


Pasti ada yang ingat YES ni Year End Sale kan? YES yang ini bukan year end tetapi bermula Mei 2015 sehingga Oktober 2015.

Di mana sistem ni di cipta untuk bagi peluang pada anak muda yang baru grad untuk jana pendapatan. @ bagi yang dah bekerja tapi tak puas hati dengan kerja. So boleh fokus jana pendapatan dengan shaklee.. Selain tu bagi pelajar yang hampir tamat pengajian juga boleh cuba mula untuk membina kerjaya sendiri. Kelebihan program YES ini, sesiapa saja yang menyertai projek Shaklee ini berpeluang menjadi Jutawan dalam masa 13 bulan sahaja sekiranya benar-benar FOLLOW dan DUPLICATE program YES ini.

Young tak bermaksud sistem ni hanya untuk orang muda. Siapa2 pun boleh.. Ada 5 insentif Shaklee bagi untuk program YES.


Insentif 1



Siapa2 daftar untuk bulan Mei - Okt 2015 akan dapat vitalea PERCUMA.

Syarat kena beli apa2 produk. Means tak boleh daftar RM69.90 tapi tak beli apa2 produk. Dan pembelian berapa2 je.. tak de syarat. Ni sempena ulangtahun vitalea ke 100. Best tak???????

Insentif 2
Hadiah tunai berganda (gandaan 100%) untuk peserta yang memenuhi syarat 100% EMI*. Contohnya melalui EMI anda layak menerima hadiah tunai RM700, tetapi melalui program YES ini Shaklee membayar anda RM700 + 100% iaitu bersamaan RM1400 pada bulan ini.

Hadiah tunai sehingga RM18,000 untuk peserta program YES yang berjaya FOLLOW dan DUPLICATE system ini dengan cemerlang.

Kita daftar 6 orang ahli baru dengan 100uv min untuk seorang & dapat 100% bonus. Contoh seorang kita dapat dalam RM80, shaklee bayar bonus RM160..

Syarat kena ada 6 orang anak baru dengan 100uv sorang. Saya dah tau cara nak dapat ni. Around RM1000 jugaklah shaklee bagi kalau dapat 6 orang ni.

Insentif 3
Pendapatan tunai bulanan extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan. Contohnya bulan May anda layak menerima pendapatan tunai sebanyak RM1000, tetapi melalui program YES ini Shaklee akan membayar anda RM1500 pada bulan ini.

Kalau bulan Mei naik sup,Shaklee bagi extra rm200..

Lepas tu Jun naik sen. sup, dapat RM500 sebab maintain SUP dan dapat juga RM400 sebab naik SEN SUP. Total untuk bulan jun Shaklee bagi RM900!!!!!!

Belum masuk bonus yang daftar 6 orang tadi. Belum masuk bonus biasa yang kita dapat tu.. berganda2..

Semua insentif ni valid MEI sampai OKT!! Ni lah masanya kerja keras cari duit poket. Yang penting plan betul2..


Insentif 4
4 pakej produk Shaklee paling laris di pasaran dengan harga bebas GST. Ok tengok 4 set ni!!

1. Set vivix


 2. Set kurus


3. Set hamil


4. Set pantang


Tapi set ni tak semestinya orang nak kurus je kena beli n yg nak hamil je kena beli.. ikut kesesuaian siapa yg perlu..


Contoh YES WELLNESS PACK untuk vivix:

Vivix 1 RM380 kan? Tanpa GST. Beli 2 RM760 Sepatutnya. Tapi beli 2 RM722 sebab dapat 5% diskaun.

*GST add on kemudian

So bila beli 2 dan dapat diskaun 5%, Shaklee tak kurangkan uv. So 2 vivix tu jadi 250uv!! Selalunya kurang uv bila ada diskaun. Tapi sebab YES WELLNESS PACK, uv tidak dikurangkan. So siapa yg nak uv murah sebelum ni? Jom kita beli bulan MEI ni.. hihi. Kalau yang bukan ahli pula beli set vivix ni, automatik dapat keahlian secara percuma dan ditambah lagi dengan VITALEA PERCUMA
Beli 2 vivix trus FREE postage.. kalau saya yg poskan x dapatlah FREE..hehe

Dulu harga vivix ni tanpa GST RM380. Sekarang lepas dia buat YES PACK ni jadi RM382.66


Insentif 5
Insentif no. 5 hanya untuk ahli baru dari MEI sampai OKT sahaja. Best siapa yang baru daftar n join program baru ni.

Dan siapa yang baru daftar n follow step ni dapat bonus RM10,000!!! N trophy!!
YES PACK beli 2 vivix dapat 250uv..

3000÷250 = 12 set

Nah!! Dah naik supervisor!!
2 botol vivix biasa RM805.60

Kalau YES PACK dapat 5% diskaun!!

Bayar RM766 je
Jimat RM39.60.. nak dekat RM40

Dapat lagi cash back RM36.10. Boleh sangat naik supervisor n buat duit..Memang tak mustahil kalau baru join je terus naik Supervisor.

Jelas tak kesemua insentif tu? Kalau tak jelas, boleh pm atau ajukan soalan ke adamwafiqayra@gmail.com

Nak join Shaklee ni tak susah sebenarnya. Hanya perlu guna produk, rasai kelebihan dan kebaikan produk. Kemudian, bila kita dah mula falling in love dengan produk, bolehlah keep on sharing segala kebaikannya..Yer la.. nak sihat, sihat la secara beramai-ramai kannn. Nak cantik pon, biar la semua cantik. Kemudian, baru lah bina team yang bekerja bersama-sama ke arah mencapai matlamat yang sama dalam kebebasan kewangan dan masa.



Berminat nak join program YES? Boleh pm saya untuk info lanjut.



JURAIDAH AB. RAHMAN
pm / whatsapp / telegram : 0195671750
Add & pm Fb : Jue Rahman

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
COD AREA : Kajang, Semenyih, Bangi, Serdang
PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!


Copyright © 2015 Sihat dengan vitamin semulajadi