Sunday, 8 March 2015

Performance Drink

Apa Itu Performance Drink?







1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.



2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

5. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.



Namun, ia tidak terhad kepada ibu menyusu dan mengandung aje tau .. seisi keluarga sangat digalakkan untuk mengamalkannya


Minuman Hidrasi Tulen - Sebelum, Semasa dan Selepas latihan


Penghilang Dahaga untuk Si Juara 
Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet. Shaklee Performance® Drink terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air.  Tambahan pula, Performance Drink mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.
Terbukti secara klinikal Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:

•    Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi
•    Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
•    Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan  keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.


Dapatkan yang Terbaik, Serlahkah yang Terbaik......


Nutrisi untuk para atlet sukan Shaklee memberikan apa yang tubuh anda perlukan; sebelum, semasa dan selepas latihan, dengan formula yang terbukti secara klinikal  dapat membantu anda bertahan lebih baik, berlatih lebih lama dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.


Jaminan Ketulenan Shaklee


Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.
Sumber Shaklee Malaysia


Testimoni drpd Kawan Husband Puan Lia UmmiIrfan



"..Mi, sudah try PD semalam, 36km, mmg lain rasa power dia, sebelum ni 36km  2jam 10minit, semalam 59 minit, lepas tu x rasa penat pun, sebelum ni mmg tak larat nak gune chainring besar, tp semalam boleh menten chainring besar 30%, semalam naik bukit f1 steady...tq mie produk power ni.." ~ Enche Ijol



      Banyak atlet bertaraf dunia seperti Gary Hall Jr., Mia Hamm, Kent Bostick, Laura Dias, Carly Piper, Shannon Porges, Pasukan Ski AS dan US Snowboarding menggunakan Performance Drink. Angkasawan NASA juga menggunakan Performance Drink dalam ekspedisi mereka.



Performance Drink Shaklee juga telah membantu kejayaan pelbagai project seperti Mount Everest Expedition, Daedalus Project, Perlumbaan Kerusi Roda, Lumba Basikal, Ekspedisi Kutub Utara dan Pemain Bola Sepak.


Siapa yang perlukan Performance Drink ?

1. Mereka yang aktif bersukan
2. Mereka yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka).
3. Mereka yang menghidap gout.
4. Ibu yang menyusukan anak.
5. Mereka yang kurang minum air.
6. Mereka yang kerap sakit kepala.
7. Bila rasa nak demam, atau sedang demam.
8. Kanak-kanak yang demam.
9. Menggantikan minuman ringan terutama yang berkarbonat.





JURAIDAH AB. RAHMAN
pm / whatsapp / telegram : 0195671750
Add & pm Fb : Jue Rahman

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
COD AREA : Kajang, Semenyih, Bangi, Serdang
PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!
Copyright © 2015 Sihat dengan vitamin semulajadi