Saturday, 25 July 2015

Bagaimana Bertenaga Di Bulan Puasa

Assalamualaikum..

Macam mana first day puasa tahun ni.. Dah dekat nak berbuka dah ni..masing² beryenaga lagi tak? Ke dah letih sgt dah.. Harapnya still standing lah yer.

Sambil² menunggu waktu berbuka ni, saya nk kongsikan sedikit tentang set untuk tenaga di bulan Ramadhan ni.

Mari saya perkenalkan set Mighty 3 Gems Shaklee yang pastinya akan memberi anda pengalaman puasa yang berbeza. Badan anda akan rasa lebih cergas dan lebih sihat ketika berpuasa. Jom berpuasa dengan Shaklee!   

Set Berpuasa Shaklee atau Shaklee Mighty 3 Gems mengandungi 3 jenis minuman berkhasiat iaitu ESP (Energizing Soy Protein), Meal Shakes dan Performance Drinks.

Kenapa saya mensyorkan anda berpuasa dengan Shaklee Mighty 3Gems?



Apa fungsi minuman-minuman berkhasiat ini?

Energizing SoyProtein -  sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.  

Meal Shakes - sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. 

Performance Drinks - minuman seperti isotonik tetapi tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal rasa segar.  Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.


Set Mighty 3 Gems ini amat sesuai untuk yang berpuasa dan :-
Ibu mengandung
Ibu yang menyusukan anak
Orang yang bekerja berat (menggunakan tenaga badan) 
Warga tua
Kanak-kanak (terutama yang baru mula berpuasa)
Remaja/Pelajar




JURAIDAH AB. RAHMAN
pm / whatsapp / telegram : 0195671750
Add & pm Fb : Jue Rahman

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
COD AREA : Kajang, Semenyih, Bangi, Serdang
PENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Copyright © 2015 Sihat dengan vitamin semulajadi