Friday, 21 August 2015

10 Sebab Kenapa Anak Anda Perlukan VitaLea Kids

Tak semua kanak-kanak perlukan multivitamin, tetapi jika anak anda jenis kanak-kanak yang tak suka makan (jarang makan), pastu asyik demam dan selsema, dan senang berjangkit, memang perlu ambil multivitamin.

Lagi la kalau anak-anak tak minat makan sayur dan buah. Memang wajib ambil multivitamin.

vitalea kids needed




Multivitamin ni membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral dalam 1 tablet. Nutrisi yang kurang boleh memberi kesan negatif kepada tahap kesihatan dan tumbesaran kanak-kanak.

Selain multivitamin ni penting untuk membantu tumbesaran tulang dan otak, multivitamin ini juga menyokong sistem imun badan kanak-kanak. Kanak-kanak yang cukup nutrien, jarang sakit dan kelihatan bertenaga. Takde la nampak mereka tak bermaya je.

10 Sebab Kenapa Perlu Ambil Vitalea Kids Shaklee

1) Setiap tablet, membekalkan 19 vitamin dan mineral yang penting

2) Berperisa anggur yang sedap dan enak dikunyah

3) Tidak mengandungi perisa dan pewarna tiruan.

4) Tidak mengandungi bahan pengawet.

5) Vitamin B dalam multivitamin membantu dalam pembesaran minda, penghasilan tenaga dan konsentrasi.

6) Kalsium, Magnesium, Kuprum dan Vitamin D membantu dalam kesihatan tulang kanak-kanak.

7) Zat besi membantu dalam penghasilan sel darah  merah. 

8) Vitamin C menghasilkan gusi, gigi, dan tulang yang sihat.

9) Vitamin A untuk penglihatan yang bagus.

10) Iodin membantu pertumbuhan normal dan menghasilkan hormon.

Ibu bapa memang nak yang terbaik untuk anak-anak. Tak tahan tengok diaorang sakit. Demam pun ibu dah gelabah. Sakit lain tu tak tahu lah macamana.


Sebarang pertanyaan mengenai produk atau ingin membuat pembelian boleh whatsapp saya yer..

motto

JURAIDAH AB. RAHMAN
Pm / Whatsapp / Telegram : 0195671750
Add & Pm Fb : Jue Rahman

Dapatkan Konsultasi PERCUMA Dan TIPS EXCLUSIVE Dengan Setiap Pembelian Khas Untuk Anda!COD AREA : Kajang, Semenyih, Bangi, SerdangPENGHANTARAN : SELURUH MALAYSIA!!!

Copyright © 2015 Sihat dengan vitamin semulajadi