Wednesday, 26 August 2015

SimpleHijab Affiliate

Daftar Percuma!

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang dengan klik pada banner atau melalui link berikut:


Kepada yang masih baru dalam dunia affiliate, saya nak cerita sikit apa itu affiliate.


Affiliate ni macam agen pengiklanan.Kita iklankan produk dan bagi link untuk pelanggan beli online. Kalau kita mendaftar affiliate Simplehijab, kita sebenarnya sedang bekerja menjual barangan Simplehijab dan akan mendapat komisyen bagi setiap pembelian barangan Simplehijab.
••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Macam mana jual barang dengan affiliate?


Bila kita mendaftar, kita akan diberikan link khas sebagai mengenali identiti siapa yang sedang mengiklankan barangan simple hijab ni.Kita cuma perlu memberitahu sesiapa sahaja yang kita mahu tentang produk Simplehijab dan berikan link untuk membawa mereka ke laman Simplehijab untuk menempah produk tersebut.

Tanpa modal, tanpa simpan barang, tanpa pos barang, hanya share link dan dapatkan pendapatan dari hasil jualan. Mudah kan?Affiliate ni tak semestinya kita ada blog. Share kat facebook pun boleh...instagram pun boleh... tapi kalau ada blog tu kira satu bonus jugalah...tapi tak boleh juga hanya tunggu kat blog. Kena iklankan produk dan link supaya barangan kita laku.



••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB ini adalah:


  1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
  2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
  3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
  4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
  5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
  6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.



••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Apa yang lebih menarik lagi?

  1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
  2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 5% (bergantung kepada jenis tudung) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB.

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Apa tunggu lagi..Klik la untuk mendaftar..
Copyright © 2015 Sihat dengan vitamin semulajadi